Menu Sluiten

Pallethaak

Zowel nationaal als internationaal kan Hermans op ruime appreciatie rekenen. Het bedrijf wist zich te specialiseren in de verkoop, verhuur en service van alle soorten vorkheftrucks, verreikers, hoogtewerkers en intern transportmateriaal.

De one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen

Zoek het niet te ver want Hermans Heftrucks is de one-stop-shop voor al uw hefwerktuigen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij er rotsvast van overtuigd dat wij u van dienst kunnen zijn. Of u nu wilt kopen, huren of service nodig heeft, onze specialisten staan steeds voor u klaar met persoonlijk advies.

Maak een selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot. Of vindt de juiste machine in ons ruim aanbod nieuwe en tweedehands toestellen. Heeft u een technisch probleem of heeft u onderdelen nodig? Contacteer dan onze technische dienst.

Onze diensten:

  • Nieuw of tweedehands kopen? Op basis van een goede analyse en persoonlijk advies vindt u hier de machine die bij uw behoeften aansluit.
    Kopen
  • Snel en eenvoudig een toestel huren? Maak uw selectie uit onze jonge, uitgebreide verhuurvloot.
    Huren
  • Onderhoud, herstelling of onderdelen nodig? Ons gespecialiseerd technisch team staat voor u klaar.
    Service

01368390136839

Meer info

tags: Heftrucks – Huur Heftrucks – Verhuur Heftrucks – Machineverhuur – Advies Machineverhuur – 

Wenst u meer info over pallethaak kijk dan vlug op https://www.hermans-heftrucks.be/nl | Pallethaak

Grondwerken | Heftrucks | Intern Transport | Heffen En Hijsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pallethaak

home over ons team aanpak geschiedenis vacatures referenties nieuws contact garage vrachtwagens carrosseriebouw voertuig aanpassingen hydrauliek tweedehands nieuws afgeleverd vrachtwagen voor stad oudenaarde afgeleverd vrachtwagen voor stad oudenaarde de patrijs kwam er als beste uit bij de aanbesteding van een nieuwe vrachtwagen met kraan en containersysteem voor de stad oudenaarde pallethaak offerte aanvragen Het voertuig is intussen opgebouwd en gebruiksklaar afgeleverd. Ter vervanging van een jaar oude vrachtwagen schreef men van de stad oudenaard een aanbesteding uit voor een nieuwe vrachtwagen x met kraan en containersysteem. Het resultaat werd intussen door ons opgeleverd een iveco trakker ad met als opbouw een fassi fa.. Edynamic en een containerhaaksysteem marrel al. De kraan is uitgerust met een radios.

pallethaak hefvermogen kg .

Gegevens over Pallethaak

tel ivdb diensten afzetcontainers rolcontainers aanleveren afval opruimingswerken zeef breekinstallatie sorteren recycleren vervoer offerte offerte rolcontainer offerte afzetcontainer vacatures contact menu voertuigenpark met ons uitgebreid voertuigenpark kunnen wij u diverse transportmogelijkheden aanbieden containersvrachtwagens met haaksysteem en eventueel aanhangwagens perswagens kraanwagens voor het laden en lossen van afval big bags bouwmaterialen uitgerust met grijper of pallethaak opleggers kipwagens gesloten bakwagens met laadklep via onze eigen laad en loskade aan het albertkanaal kunnen grote partijen materialen aan en afgevoerd worden op een milieuvriendelijke wijze. Perswagen portaalwagen kraanwagen ivo van den bosch bvba ter stratenweg oelegemranst tel. fax Onze aanbeveling m.b.t. pallethaak infoivovandenbosch.be openingsuren ma vrij u tot u verkoopsvoorwaarden brochure bekijk hier de ivdbbedrijfsbrochure logo download hier het ivdblogo vlarema download hier je vlarema document website by atelier.be scroll naar bovenzijde .